Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el bol)
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 300 g de mozzarella fresca
- 100 g de jamón cortado en tiras
Montaje
- 4 huevos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3487 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 41.21 g
- Koolhydraten
- 78.32 g
- Vetten
- 39.58 g
- Vezels
- 4.93 g
Alternatieve recepten
Rollo de pan mediterráneo
3 Std.
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1 Std. 40 Min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20min
Pan de queso dorado (Golden cheese bread)
2 godz. 45 min
Calzone con pimientos y chorizo
2h
Panzerotti a la romana
1h
Bocaditos de pizza y pepperoni
1h 15min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min
Pizza diavola
2h 15 min.
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza con borde relleno de queso
1h
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min