Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 120 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 55 g de mantequilla fría (en trozos)
- 1 pellizco de sal
- 35 g de agua
Relleno
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 120 g de mantequilla en trozos
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 3 huevos
- 15 g de café solo
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de azúcar moreno
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de nata montada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2157 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 6.23 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 45.86 g
- Vezels
- 2.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bundt cake de chocolate
2 Std.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 Std.
Croissants de hojaldre rellenos de chocolate
3 Std. 35 Min
Tarta Sacher
3h
Brownie marmolado
40min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Bomba de chocolate
4 Std.
Cheesecake de vainilla horneado
13h 20min
Tarta de queso japonesa
1 godz.
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min