Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 fogli di gelatina (6 g cadauno)
- 390 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Mousse al cioccolato fondente
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 80 g di latte intero
Mousse al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 60 g di latte intero
Mousse al cioccolato al latte
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di latte intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1327 kJ / 317.2 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 44.9 mg
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 godz. 30 min
Salame di cioccolato
3sa 10 dk
Bavarese alle nocciole
7h
Profiteroles
2sa
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 godz. 30 min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1 godz. 10 min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 godz. 30 min