Compatibele versies
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 100 g Buchweizen
- 5 Eier
- 170 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Mehl
- 1 geh. TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Zitronencreme
- 100 g Wasser
- 50 g Zucker
- 100 g Zitronensaft
- 20 g Speisestärke
- 20 g Limoncello
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Pck. Sahnesteif
- 700 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 300 g Himbeeren
- 200 g Heidelbeeren
- weiße Schokolade in Raspeln, zum Bestreuen
- 40 g Limoncello
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1721 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27h
Geburtstagskuchen - 10 Jahre Cookidoo
2h 20min
Gedeckter Apfelkuchen mit karamellisierten Äpfeln
2h
Kefir-Zöpfe
7h 30min
Brombeer-Schoko-Eistörtchen
8 Std.
Quitten-Tarte
50min
Osternest
2h
Biskuit
1h 30min
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3h 15min