Apparaten en Accessoires
Vegan Tangzhong Bread
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 5min
12 slices
Ingrediënten
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
137 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
937 kJ /
224 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
35 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply PreClean
5 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Soy Milk
1u. 35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1u. 15min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51u. 50min
Mantou buns
1u. 30min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1u.
Dried Shrimp Sambal
55min
Checkerboard Sablés
2u. 30min
Wholemeal Mantou
1u.
Japanese Strawberry Shortcake
1u. 30min
Bee Hive Cake
2u. 50min