Apparaten en Accessoires
Vegan Tangzhong Bread
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 5min
12 slices
Ingrediënten
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
137 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
937 kJ /
224 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
35 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply PreClean
5 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemang Paper Cup
1 Std. 25 Min
Soy Milk (Metric)
1 Std. 35 Min
Soy Milk
1 Std. 35 Min
Orange Honey Yogurt Drink
11 Std. 30 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Red bean ice cream
29 Std. 50 Min
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13 Std. 40 Min
Soy milk and Mantou buns
6 Std.