Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 270 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco esfarelado
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e regar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 300 g tomate em pedaços
- 7 - 9 folhas de manjericão
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g cebola roxa cortada em cubos (1-2 mm aprox.)
- 100 g curgete cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g pimento amarelo cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g cenoura cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2832 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 659 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 Min
Rissóis de requeijão e noz
35 dk
Piza vegetariana
1h 45min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Pão com espinafres e ovo
2 Std. 30 Min
Quiche de couve-flor
1sa
Ovos com grão e espinafres
45 Min
Waffles de legumes
15 Min
Pasta de avelã e sementes de girassol
8 Std. 10 Min
Bolo de crepes com crème brulée
2 Std. 30 Min
Crepes de maçã e canela
30 Min
Leite creme fino
15 Min