Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27.3 mg
Alternatieve recepten
Prawn and saffron risotto
30 min
Sweet spiced nuts
1 godz.
Brandy custard (TM6)
15min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 Std. 30 Min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Black rye bread
2h 35 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min