![Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6) Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b9048bd9-c16a-4df5-95cd-a915b45d96e0/Derivates/f418c26b-06fa-4b65-a8c4-e08767b6d09b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27.3 mg
Alternatieve recepten
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Runny custard
15 min
Peach Bellini
5 Min
Ghost meringues
12h 25min
Brandy custard (TM6)
15 min
Traditional crème brûlée
25h
Custard (TM6)
15 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Lemon curd (TM6)
15 min