Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 100 g cebola roxa
- ½ malagueta vermelha
- 100 g cenoura
- 20 g azeite
- 50 g alho-francês cortado em rodelas
- 100 g espinafres frescos
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 70 g pimento vermelho cortado em tiras
Massa
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de tomilho seco
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1162.4 kJ / 277.8 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 461.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
"Bifes" de couve-flor com puré de feijão
25 Min
Papas de aveia com abacate e ovo
30 Min
Salada mista com chucrute - TM5
Geen beoordelingen
Caçarola de batata e salmão
45 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 Min
Gelado macio de pêssego
15 Min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8sa
Sorvete de melancia
30 Min
Batata-doce espiralizada com frango no forno - TM5
1 Std. 10 Min
Salada de fruta tropical - TM6
30 Min
Quiche de beterraba
1sa 30 dk
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM5
35 dk