Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água filtrada
Broa
- 300 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 500 g água
- 10 g sal
- 150 g farinha de centeio
- 50 g farinha de trigo
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 972 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Pas d’évaluation
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão rústico suíço
25h 20 min
Massa-mãe em pó
24 Std.
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16h 15 min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min