Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 110 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 80 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 230 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 75 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g farinha tipo 65
- 2 - 3 c. chá de sementes de alcaravia
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 939 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15h
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão de mistura simples
3h 40min
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão rústico
2h
Pãezinhos de muesli
15hod. 30min
Nuvem de espelta
16h 30min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de leitelho
18h
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min