Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 110 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 80 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 230 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 75 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g farinha tipo 65
- 2 - 3 c. chá de sementes de alcaravia
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 939 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de lavrador
16sa 15 dk
Massa-mãe de centeio
120h 20 min
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão pardo torcido
16 Std.
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de água com massa-mãe
21h