Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 340 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 260 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha de centeio tipo 70, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 ½ c. chá de mistura de especiarias p/ pão (optioneel)
- 25 g banha
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8712 kJ / 2212 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 387 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 40.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Cacete com massa-mãe
21h 30 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pãezinhos de muesli
15ωρ. 30 λεπτ.
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Pão de lavrador
16h 15 min
Mix para pão integral e pão
24h