Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
- 10 g azeite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela fresco
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g batatinhas novas c/ casca cortadas às rodelas
- 50 g azeite
- 1 c. sopa de alecrim
- 1 pitada de pimenta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Souflezinhos com molho de tomate e arroz de espinafres
1h 30min
Bucatini
1h
Tarte crumble de ruibarbo, frutos vermelhos e pera
1h 20 min
Piza de alcachofra
Geen beoordelingen
Prosecco com erva-príncipe e hortelã
Geen beoordelingen
Bolachas de leite condensado cozido
1h
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min
Crumble de pera com chocolate
30min
Tarte com base crocante de arroz
1h 45min
Chutney de maçã
45min