Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1150 g água
- 250 g batata cortada em pedaços
- 3 ovos
- 150 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 30 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. sopa de orégãos
- 50 g maionese
- 300 g queijo flamengo fatiado
- 300 g presunto fatiado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Rúcula q.b. p/ rechear
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3236.6 kJ / 773.6 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 2550.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20 min
Focaccias
2h
Caviar de cogumelos
20min
Pãezinhos aromatizados
2h
Focaccia com azeitona e alecrim
72u.
Megassanduiche com pão de alho
Geen beoordelingen
Covilhetes de Vila Real
1 Std. 25 Min
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4h
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 Std. 25 Min
Massa-mãe
360h
Mostardas
30min