Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 abóboras-manteiga cortadas ao meio
- 5 pés de tomilho só as folhas
- 50 g queijo da Ilha
- 35 g azeite
- 10 g coentros
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços (optioneel)
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g leite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ as abóboras
- 200 g miolo de camarão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de abóbora, alheira e grelos
1h 20min
Tomatada de bacalhau
55min
Almofadinhas de bacalhau
1h 45min
Chutney de pera e mostarda
40min
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72 Std.
Húmus de favas
25min
Angel cake de avelã
40min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 godz. 35 min
Peras em Moscatel com gelado de lima
4 Std.
Peras a vapor com massa folhada
1h
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Bolinhas de queijo de cabra, uvas e pistácio
45 min