![Pizza alla marinara Pizza alla marinara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97C2C718-5015-437F-8355-316EE000F57C/Derivates/556409BB-02E0-4BA3-BC16-F409F609FCED.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano fresco o secco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1035 kJ / 247.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pizza Margherita e basilico
2sa 10 dk
Pizza diavola
1sa 45 dk
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza bianca alla rucola
1hod. 35min
Croissant salati agli spinaci
3 Std.
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Panzerotti romani
1hod. 10min