Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 min
Panini alla griglia con salsiccia (Boerewors)
2h 20min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8 godz.
Piccola pasticceria natalizia
4h
Stecco di carne con cuore filante
20 Min
Donuts
4h 25min
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Bignè al salmone
1 godz. 50 min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Meringhette fantasma
12h 30min
Patate duchessa
1 godz.