Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate duchessa
1h
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Patate svedesi
55 min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 godz. 25 min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 min
Polpette di carote
1h