Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 117.7 kJ / 28.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 38.8 mg
Alternatieve recepten
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Cauliflower Mash
25 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Breadcrumbs
5 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Basil Pesto
10 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min