Aubergine miso sous-vide

Aubergine miso sous-vide

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 90 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
  • 40 g de mirin
  • 35 g de sake
    35 g d'eau
  • 30 g de sucre en poudre
  • 1 ½ c. à café d'huile de sésame
  • 2 pincées de sel
  • 360 g d'aubergine coupées en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)
  • 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
  • 1 c. à soupe de graines de sésame grillées
  • 1 oignon de printemps émincée en biseau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 670 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 654 kJ / 156 kcal
Vetten 6 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 13 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...