![Hefe-Donuts mit Karamellglasur Hefe-Donuts mit Karamellglasur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ddf9b9ec-0515-472c-9c09-20055c4651b0/Derivates/bcb2dc4d-c225-4c81-abba-3ff7d8668c3a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamellsauce
- 250 g Zucker
- 8 g Honig
- 40 g Butter, kalt
- 165 g Sahne
- 1045 g Wasser
- 1 ½ TL Zitronensaft
- 1 EL Essig
Donuts
- 10 g Trockenhefe
-
280
g Manitoba-Mehl
of 280 g Weizenmehl Type 550 - 130 g Milch
- 1 Ei
- 25 g brauner Zucker
- 25 g Butter
- 5 g Salz
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- Haselnüsse, gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 708 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 142 mg