Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Milch
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Butter, kalt, in dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- 120 g Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 889 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Baguette
3h 45min
Butterkuchen
1h 55min
Puddingbrezel
2h 30min
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Franzbrötchen
2h 45 min
Bagels
2 Std.
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1h 45min
Apfeltaschen
2 Std. 40 Min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2h 20 min
Körner-Bagels
2 Std.
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min