![Hefezupfbrot mit Zimt Hefezupfbrot mit Zimt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E4B6C853-C67D-44D2-99E1-44170CD9BAC3/Derivates/4E11F8C9-D504-4749-964F-018FEEBE1628.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zucker
- 1 Stück Zimtstange (ca. 6 cm)
- 375 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 750 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Butter, sehr weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ¾ TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 743 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Zimt-Hefe-Muffins
2h
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15min
Ofenschlupfer
1 Std. 5 Min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1 godz. 55 min
Kanelboller
2h 20min
Dänische Hefeknoten
1 Std. 30 Min
Hefezopf
3 Std.
Streuselstuten
2 Std. 25 Min
Zitronenbrioche
3h 15min
Schwäbische Pfitzauf
40 分钟
Vanille-Buchteln mit Mirabellen
2h
Schwäbische Flachswickel
45 分钟