Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de leche
- 10 g de zumo de limón
- 250 g de harina de fuerza
- 15 g de levadura prensada fresca
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 100 g de dátiles sin hueso en mitades
- 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 200 g de crème fraîche
- 20 g de miel
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de beicon ahumado en tiras de 1 cm
- 50 g de rúcula
- 2 - 4 cucharadas de crema de balsámico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1294 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
50min
Crêpes con salmón ahumado y crema de queso
50min
Tarta flambeada alsaciana
1 godz. 5 min
Bittertonic
10 min
Bao buns a la catalana
2h
Focaccia rellena
4ч. 20 мин.
Pizza con patatas, boletus y salchichas frescas
3 Std. 50 Min
Ñoquis con Camembert y uvas
1ч. 10 мин.
Kartoffel-Flammkuchen (pizza alsaciana de patata)
30min
Miniquiches de espárragos y queso brie
1h
Rollitos de alcachofa y parmesano
45min
Bao buns de secreto ibérico
2ч. 30 мин.