Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
of 250 g de azúcar morena - 200 - 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- 30 g de mantequilla sin sal, fría (en un sólo trozo)
- 1 cda vinagre
Cobertura de chocolate
- 120 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 15 g de mantequilla
Base de chocolate
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 30 g de mantequilla, en trozos
- 100 g de galletas tipo barquillo, en trozos pequeños
Crema de vainilla
- 1 vaina de vainilla
- 200 g de leche
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 6088 kJ / 1455 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 113.2 g
- Vetten
- 102.7 g
- Verzadigd vet
- 52.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 77 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Azúcar glass (200 g)
5 min
Ravioles de cítricos y menta con jitomates cherry confitados.
1 Std. 40 Min
Sour de melón y pepino (Mocktail)
Geen beoordelingen
Betún de chocolate
10 min
Cholent TM6
5h
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 min
Bombón helado de chocolate
5h
Palomitas acarameladas TM6
45 min
Glaseado blanco
2h
Pastel Texano
1 godz. 30 min
Chocolate caliente con chipotle
20 min
Madeleine de limón
1 godz.