Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de azúcar refinada
- 70 g de harina
- 130 g de azúcar morena
- 3 huevos
- 130 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ¼ cucharadita de canela en polvo
- 200 g de ciruelas, chicas, a la mitad y sin hueso
- 50 g de chocolate amargo, troceado
- 1 vaina de vainilla
- 200 g doble crema (48% grasa)
- 200 g de leche condensada
- 1 pizca de sal fina
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1386 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de cardamomo y limón
1h 35min
Mermelada de chabacano y jengibre
1 godz.
Tarta de peras y almendra
1óra 20p
Crumble de plátano y pera
30p
Pan plano de eneldo y queso feta
1óra 20p
Tarta de ricotta y frutos rojos
2 godz.
Jalea de toronja
13 godz. 45 min
Crema de maracuyá
10 Min
Pastel de pera y nuez
1 godz. 10 min
Mermelada de ciruela
15p
Tarta de manzana
1 godz.
Quiche de brócoli y salmón
1 godz.