Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Pâtissière
- 330 g Milch
- 70 g Zucker
- 30 g Maisstärke
- 3 Eidotter
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
Erdbeersauce
- 100 g Erdbeeren
- 50 g Gelierzucker 1:1
Brandmasse
- 180 g Wasser
- 70 g Milch
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 175 g Weizenmehl, glatt
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier (Größe M)
Fertigstellung
- 250 g Schlagobers, 36% Fett, kalt
- 3 Päckchen Sahnesteif
- 350 g Beeren, gemischt, frisch (z. B. Erdbeeren, Himbeeren, Heidelbeeren, Brombeeren, Ribisel)
- frische Minzeblättchen zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2078 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 128 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1 Std. 30 Min
Karamellisierte Blätterteigcremetörtchen
1h 5min
Vanilleeis-Sandwiches
14 Std.
Erdbeer-Tiramisu
3h
Bunte Donuts
2 godz. 40 min
Rosa Prosecco-Torte mit Mascarponecreme
15 Std.
Bambas mit Puddingcreme
2h 20min
Langos
1 Std. 55 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
NomNom-Roulade
2h 15min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Nusstorte mit Buttercreme
17 godz.