Apparaten en Accessoires
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
Voorbereiding 25min
Totaal 15u.
8 Portionen
Ingrediënten
Cheesecake-Eiscreme
-
Zucker150 g
-
Eidotter6
-
Milch 3,6% Fett260 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Salz½ TL
-
Schlagobers, 36% Fett430 g
-
Frischkäse250 g
Heidelbeersauce und Fertigstellung
-
frische Heidelbeeren250 g
-
Zucker180 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
310 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
2088 kJ /
499 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
18 g
Koolhydraten
52 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Eiskaffee gerührt
40min
Safran-Kardamom-Mandel-Energiebooster
6u. 15min
Brombeer-Joghurt-Eislutscher
4u. 20min
Skyr-Vanille-Himbeereis (low fat)
10u. 45min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15u.
Staubzucker
5min
Dalgona Eiskaffee
10min
Hexenschaum
35min
Pfirsicheis
15min
Erdbeereis
5min
Sauce Rouille
5min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min