Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldre rápida
- 200 g de mantequilla, fría, en trozos
- 200 g de harina, y un poco más
- 90 g de vino blanco
- ½ cdita de sal
Relleno
- 100 g almendras peladas
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de calabacita, en trozos
- 300 g de jitomate, en trozos
- 300 g de pimiento rojo, desvenado y en trozos
- 150 g de granos de elote
- 350 g de atún enlatado en agua, escurrido
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1369 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de atún
1h 40min
Pastel azteca
1h 20 min
Pastel de carne
40min
Pechugas a la reina
35 Min
Lasaña vegetariana
1h
Pescado con salsa de morrón
45min
Panqué de plátano
1h 50 min
Pastel de carne
50min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Pescado empapelado con verduras
1h 15 min
Pastel de chocolate y almendras
25 min