Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojaldre rápido
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua muy fría
- ½ cucharadita de sal
Glaseado<br><br>
- 230 g de azúcar glas
- 25 g de clara de huevo
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 2 cucharadas de granillo de almendra cruda
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1704 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 108.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Brazo de gitano
3 Std.
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 godz.
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2 Std.
Canutillos de crema
3 Std.
Napolitanas de crema
4 godz. 45 min