Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teigzubereitung (am Abend)
- 190 g Wasser, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 10 g frische Germ
- 5 g Zucker
- 10 g Gerstenbackmalz, pulverisiert
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- 30 g Roggenmehl
- 30 g Maisstärke
Fertigstellung und Backen (am Morgen)
- Sesamsamen, zum Tauchen
- Mohnsamen, zum Tauchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brötchensonne
2h
Gewürz-Zwillinge
16 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Müsliweckerl
15 godz. 30 min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Handsemmerl
10u. 55min
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Kaisersemmeln
15h 45min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 Std. 30 Min