Apparaten en Accessoires
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
14 pieza
Ingrediënten
-
500 g de caldo de carne500 g de agua
-
12 - 14 salchichas Frankfurt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pieza
Natrium
708 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
559 kJ /
134 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
0 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCCIÓN AL VAPOR
80 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Huevos duros (2 piezas)
20min
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
25min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Elotes con mantequilla picante
50min
Papas a la francesa TM6
1u. 15min
Hot dog del carrito
1u. 20min