Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g sobras de pão
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 300 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 800 g leite
- 300 g farinha tipo 65
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 - 4 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 281.4 kJ / 67.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 70 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza com rebordo recheado
2h 30 min
Tabuleiro doce
50min
Rolos de crepes com recheio de fiambre e abacate
40min
Batatas recheadas
1h 30min
Caçarola de batata e salmão
45min
Bolachas integrais com ervas aromáticas e pimenta rosa
Geen beoordelingen
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Picadinho madeirense
2h
Broa de milho com chouriço
2 godz. 20 min
Rissóis de atum
2h
Pão com chocolate
2h
Pudim de citrinos
1 Std. 10 Min