Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 120 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30 Min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Geen beoordelingen
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 min
Elotes asados con mayonesa de chile
45 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 Min