![Poro al vapor (500-800 g) en Varoma Poro al vapor (500-800 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8799C68-80F6-4F96-A39C-02E82C73EC93/Derivates/5027cdd7-3cea-43df-bf24-875a5580b933.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de poro, en rebanadas
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 119 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Huevos medios (4 piezas)
20min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Geen beoordelingen
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Verduras en escabeche
35min