![Espinacas al vapor (500 g) en Varoma Espinacas al vapor (500 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8DC03F58-7AF5-4D97-A746-80791CAE1D35/Derivates/bebaa750-7f9c-46af-b62c-c335613aa26a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de hojas de espinaca fresca, sin tallos
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 93 kJ / 22 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 69 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 menit
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 menit
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 menit
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 menit
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 menit
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 dk
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 menit