Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 600 - 1000 g de chirivía, peladas y en trozos (2-3 cm)
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 265 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de acelga y queso
35 Min
Solomillo de cerdo al vapor (1500 g)
35 Min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Keine Bewertungen
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1 Std. 10 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min