Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 200 - 450 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 120 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Cebolla y ajo dorado ligero
20min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min