![Poro al vapor (200-400 g) en cestillo Poro al vapor (200-400 g) en cestillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8799C68-80F6-4F96-A39C-02E82C73EC93/Derivates/5027cdd7-3cea-43df-bf24-875a5580b933.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de poro, en rebanadas
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 119 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Ensalada de betabel
1h 10min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Puré de betabel
1h
Huevos en cocotte con chícharos y jamón
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Elotes con mantequilla picante
50 min
Marinada de cilantro
5 Min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Keine Bewertungen
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 Min
Chirivías al vapor (600-1000 g) en Varoma
Keine Bewertungen
Betabeles con alioli de cilantro
55min