Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 150 g de tomate, coupée en morceaux
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à soupe de persil frais, et un peu pour la finition
- 1 c. à soupe de coriandre fraîche
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1200 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.5 kJ / 361.5 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 314.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorba tunisienne
45min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Msemen
40min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Purée de pois cassés (bisarra)
45min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Crêpes mille trous
1h 10 min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Soupe harira
40min
Harira
7 Std.
Zaalouk d’aubergine
45min