Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 ½ oz water
-
2 ¼
tsp active dry yeast
of 1 packet/envelope active dry yeast - 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
-
17
oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
of 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz) - 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 9858 kJ / 2356 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 386 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 4841 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Rustic Sourdough Bread
28sa 10 dk
White Bread
6sa
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Pretzel Bread
7sa 20 dk
Rye Bread
6 Std. 5 Min
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2 godz. 15 min
Sourdough Baguettes
15h
Simple Mixing Bread
3h 20min
Apple Wheat Starter
72h 20min