Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 ½ oz water
-
2 ¼
tsp active dry yeast
of 1 packet/envelope active dry yeast - 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
-
17
oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
of 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz) - 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 9858 kJ / 2356 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 386 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 4841 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Artisan Bread (Betty)
4hod. 35min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2ωρ. 55 λεπτ.
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Sourdough Baguettes
15h
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Sourdough Ciabatta
9h 25 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
White Bread
6sa
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min