Venezia Bread
TM6 TM5

Venezia Bread

4.2 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 8 ½ oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
    of 1 packet/envelope active dry yeast
  • 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
  • 17 oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    of 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • 2 tsp salt

Voeding
per 1 Total recipe
Calorieën
9858 kJ / 2356 kcal
Eiwitten
63 g
Koolhydraten
386 g
Vetten
63 g
Verzadigd vet
9 g
Vezels
16 g
Natrium
4841 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten