Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle a metà
- 250 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di collo di maiale a tocchetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo di pollo, sbriciolato
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 300 g di riso basmati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2509 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 968 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Cous cous marocchino
50 Min
Chicken Kottu
30min
Riso pilaf con vitello
1h 50min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1 Std.
Riso pilaf boliviano
55 Min
Pisco sour
10 Min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min