Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle a metà
- 250 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di collo di maiale a tocchetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo di pollo, sbriciolato
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 300 g di riso basmati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2509 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 968 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1h
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Carbonada
1h
Ciorba
1 godz. 10 min
Porkolt
1 godz. 10 min
Stufato di maiale alla greca
Keine Bewertungen
Gulash di patate
1h
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Riso pilaf con vitello
1h 50min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min