Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Roggenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl, Type 405
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
-
120
g Edamer, in Stücken
of 120 g Emmentaler, in Stücken - 120 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 250 g passierte Tomaten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2823 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 8.4 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Pizza mit Kohl und Speck
2 Std.
Champignon-Pizza mit Vollkornteig
2 Std.
Dinkel-Pizza mit Gemüse
1 Std. 40 Min
Kresse-Kartoffelpüree
40 min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1 godz. 45 min
Superschnelle Pizza Margherita
45 min
Pizza Hawaii
1 godz. 35 min
Paprika-Pizza
1 godz. 55 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1 Std. 40 Min
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min