Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Basil Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 can crushed tomatoes (28 oz)
- 1 tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Crispy Eggplant
- 1 eggplant (14-16 oz)
- kosher salt, Diamond Crystal®, as needed to sprinkle
- 8 ½ oz oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed, to fry
- 2 oz all-purpose flour
- 4 oz panko
- ½ oz garlic powder
- ½ oz onion powder
- ½ oz paprika
- 3 large eggs
- 20 fresh basil leaves, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1220 mg
Alternatieve recepten
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 godz.
Vegetable Pancakes
30 Min
Yogurt Miso Potato Salad
35 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Noodle Kugel
55min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min