Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 scallions, white parts, sliced, green parts, cut on a bias
- 2 garlic cloves, to taste
- 1 in. fresh ginger root, peeled, cut into pieces
- 1 oz sesame oil
- 1 oz sambal oelek
- 2 oz hoisin sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 oz rice vinegar
- 1 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 2 tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable, canola, to fry, divided
- kosher salt, Diamond Crystal®, to season, to taste
- 1 lime, juice only, to taste
- ½ tsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 430 mg
Alternatieve recepten
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Eggplant Sauté
30min
Shrimp Sauté
25min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min