Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain panaire
- 150 g d'eau
- 1 petit morceau de levure boulangère fraîche, de la taille d’un petit pois (1 g)
- 150 g de farine blanche d'épeautre
Pain brioché
- 275 g de farine blanche d'épeautre, et un peu de farine supplémentaire pour le plan de travail
-
½ - 1
c. à café de graines d'anis, entières
of ½ - 1 c. à café de graines de fenouil, séchées - 140 g d'eau froide
- un peu d'huile végétale pour graisser le récipient
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 50 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 40 - 45 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- un peu d'huile végétale pour graisser
- Voeding
- per 1 recette complète
- Calorieën
- 8605 kJ / 2055 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 335 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Duo de mini-tresses au beurre
Geen beoordelingen
Pain complet sans gluten
4 Std.
Flatbread de pommes de terre
12 Std.
Garniture au saumon et au coleslaw pour sandwiches
15 Min
Crackers au fromage
2h 30min
Grissini
1 godz. 20 min
Farine de champignons
5 Min
Focaccia croustillante
2h 10min
Pain complet
4 Std.
Pâte d'amande
1 Std. 10 Min
Pain toast
16h