Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les feuilles de vigne
- 800 g d'eau
- 12 feuilles de vigne, fraîchement cueillies
- 90 g de millet en grains
- 500 g de pulpe de tomate, en brique
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 60 g de raisins secs
- 20 g de pignons de pin
La sauce
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 150 g de yaourt à la grecque
- 1 c. à soupe de menthe fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 816 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manaïches au zaatar
2 godz.
Bouillon parfumé
35 min
Œufs décorés
45 min
Gâteau aux épices et limoncello
40min
Minipumpkins pie à l'érable
3óra 15p
Salade de wakamé aux champignons et au sésame
45 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 godz.
Fatayer au fromage et menthe
2 godz.
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 godz. 15 min
Cornes de gazelle
1 Std.
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25 min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min