Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de farine blanche type 45
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 70 g d'eau chaude
- 80 g de lait entier
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La farce
- 50 g de fromage provolone, coupé en morceaux (2 cm. Voir "Conseil(s)")
- 500 g d'eau
- 400 g de blettes, les feuilles lavées, bien séchées et coupées en morceaux
- 1 piment frais, doux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 50 g de raisins secs, préalablement réhydratés dans de l'eau tiède
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain pide (pain turc)
2h
Calzone
2 Std. 50 Min
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40 min
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Chaussons aux légumes
40 min
Nems de légumes
1h
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Mini-calzones champignon-ricotta
2 godz. 15 min
Petits chaussons de légumes d'hiver à la cancoillotte
1 Std. 15 Min
Minipizzas momie
2h 45min
Hamburger tex-mex
4h 25min
Pizza XXL
3h