Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de farine blanche type 45
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 70 g d'eau chaude
- 80 g de lait entier
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La farce
- 50 g de fromage provolone, coupé en morceaux (2 cm. Voir "Conseil(s)")
- 500 g d'eau
- 400 g de blettes, les feuilles lavées, bien séchées et coupées en morceaux
- 1 piment frais, doux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 50 g de raisins secs, préalablement réhydratés dans de l'eau tiède
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chaussons aux légumes
40 Min
Pain marocain
3 godz. 40 min
Pain marocain
2h 45min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Chaussons aux épinards, dip vert
2h 10min
Crêpes berbères au miel
1h 20 min
Pita
3 Std.
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Pizza à la marinara
1 Std. 35 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min