Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 190 g de agua
- 80 g de aceite de oliva
- 5 g de miel
- 15 g de sal
- 320 g de harina de fuerza
- 50 g de cubitos de hielo
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Crema de morcilla
- 20 g de aceite de oliva
-
200 - 300
g de cebolla en octavos
of 200 - 300 g cebolla roja en octavos - 50 g de vino tinto
- 250 g de morcilla de cebolla pelada y en trozos
- 100 g de caldo de carne
- 1 pellizco de comino molido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 762.1 mg
Alternatieve recepten
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 Min
Cuajada con miel y frutos secos
2 Std.
Panecillos rellenos de ensaladilla
50 λεπτ.
Rancho aragonés
1ωρ. 30 λεπτ.
Croquetas de pollo asado con curry
8 Std. 45 Min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Roscas de choux de cacao
1ωρ. 30 λεπτ.
Crema fría de bacalao
3 Std. 10 Min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h 30min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min