Compatibele versies
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ninhos
- 150 g curgete
- 120 g cenoura
- 120 g batata-doce
- 1 dente de alho
- 10 g coentros
- 5 folhas de manjericão
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de alho em pó
- 1 pitada de pimenta
- 300 g água
Coelho
- 2 lombos de coelho s/ osso (120 g cada aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de paprika
- 1 pitada de pimenta
- 60 g azeite
- 2 pés de rosmaninho
- 80 g sumo de limão (2 unid. aprox.)
- 1850 g água (aprox.)
Finalização
- 2 c. chá de manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2949 kJ / 706 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Polvo no forno com risoto de grelos
1h 40min
Salada de pera e queijo azul com avelãs - TM6
Geen beoordelingen
Gengibre (Modo descascar)
5 min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Pão de batata e nozes
15h 40min
Sopa de abóbora, Peixe com arroz e legumes, Crumble de pera e maçã
1h
Limonada
5 min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Arroz integral vegetariano
40min