Apparaten en Accessoires
Obazda
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
1 Portion
Ingrediënten
-
rote Zwiebeln halbiert40 g
-
Camembert in Stücken (3 cm)250 g
-
Doppelrahmfrischkäse nature80 g
-
Butter weich20 g
-
Paprika mild½ TL
-
Kümmel, ganz (optioneel)¼ TL
-
rote Zwiebeln in Ringen (3 mm)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
13.1 g
Calorieën
1386 kJ /
335 kcal
Vetten
30 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Herbst 2020
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Bärlauchpesto
20min
Balsamico-Dressing
10min
Hüftgold-Kochkäse
20min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Panna cotta
6u. 15min
Senf-Dill-Vinaigrette
5min
Mediterraner Käseaufstrich
5min
Türkischer Obazda
10min
Karotten-Tomaten-Aufstrich
20min
Bärlauch-Chnöpfli
1u.
Griessklösschen (Suppeneinlage)
25min
Obatzter
10min