Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy i miski
- 175 g mleka, w temp. pokojowej
- 80 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 2 jajka (1 jajko, roztrzepane, do posmarowania baranka)
- 430 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ¼ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 11514 kJ / 2750 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 436 g
- Vetten
- 85 g
- Verzadigd vet
- 50 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 832 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Domek z piernika
5h 30min
Pierniczki-witrażyki
2h 10min
Bułeczki jeżyki
2 Std. 30 Min
Baranek wielkanocny
1 godz. 30 min
Chlebki do żurku
2h 40min
Gwiazda drożdżowa z makiem
1 Std. 35 Min
Bombki z piernika
3h 25min
Ciasteczka-jajeczka
3h
Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)
2 Std. 45 Min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 Std. 50 Min
Chleb-pająk
2 Std. 55 Min
Ciasteczka twarogowe zajączki
1 Std. 10 Min